top of page
3.jpg

New Beginnings - Ruin Retreat

Såsom i det inre så i det yttre

New Beginnings 

21 april 2024Att påbörja ett nytt år ger oss möjlighet att medvetet sätta en intention vad 2024 ska handla om. Inom yogan finns begreppet Sankalpa, föresats eller intention. ’San’ syftar till högsta giltighet, och ’kalpa’ betyder löfte. En intention, löfte att följa vår egen sanning. Sankalpa kan också ses som ett sinnestillstånd av klarhet, fokus, riktning, meningsfullhet och energi.Vi är väldigt glada att kunna erbjuda dig en inre start på 2024 med våra bästa verktyg för att sätta i rörelse din manifestation för 2024! Ett balanserat och välmående inre smittar av sig på din omgivning, din energi ger ringar på vattnet och tillsammans går vi mot en ny period där vi sprider positiv och harmonisk energi.

 

Förutom Sankalpa under meditation och yoga nidra (djupavslappning) så kommer vi denna heldag även möta vår intention på yogamattan med Vinyasa Flow Yoga, Yin Yoga, chanting (hitta din inre, kraftfulla röst) och klangmediation (avslappning på djupet).Välkommen till New Beginnings på magiska Ruin Retreat i Stockholms innerskärgård!

1.jpg
10.jpg
6.jpg
IMG_6904.jpg

Programinnehåll

 

Retreaten hålls på Ruin Retreat i Stockholms innerskärgård med utsikt över vattnet.Sankalpa (intentioner) kommer vara temat under följande pass:Yoga/asanas för energi och harmoniVinyasa flow/Dynamisk yoga


 Yinyoga 

Pranayama/andningsteknikerStabiliserar nervsystemet, ger bättre sömn och ökad energi 

KlangmeditationUnder en klangmeditation används tibetanska klangskålar i olika storlekar som har unika klanger. Skålarnas ljudvibrationer har många övertoner och påverkar våra hjärnvågor så att vi blir djupt avslappnade. De hjälper oss att släppa stress och ökar känslan av lugn och balans.   

Musik och chantingTriggar positiva endorfiner, minskar stresshormonet kortisol och ökar oxytocin

Yoga nidra (djupavslappning)Ett tillstånd mellan vakenhet och sömn där kroppen slappnar av på djupet. Aktiverar ett hypnogogiskt tillstånd.

Inga förkunskaper krävs.Program​08.00 Ankomst

08.30-10.00 Vinyasa flow och pranayama 

10.00-11.00 Frukost

11.00-12.00 Yoga nidra

12.30-13.30 Yinyoga

13.30-15.00 Lunch och gående meditation

15.00-16.30 Chanting och klangmeditation 

16.30-17.00 Avslutning Pris: 2495 kr/personOm du är intresserad av övernattning, så finns möjligheten på Skepparholmen Spahotell i närheten.  Anmälan är bindande och kan inte återbetalas 14 dagar innan retreaten. Hela beloppet betalas i anmälningsavgift. Bokning sker genom bokning nedan eller mejla oss på info@yogablissretreats.seFästpunkt 1

Du är inte en droppe i havet. Du är hela havet i en droppe.

Rumi

bottom of page