top of page
3.jpg

New Beginnings - Ruin Retreat

Såsom i det inre så i det yttre

New Beginnings 

21 april 2024

Välkommen till en dag fylld med möjligheter till total förnyelse och inspiration på Ruin Retreat - din exklusiva tillflyktsort för en yogaupplevelse utöver det vanliga. Vår heldags yoga retreat är skapad för att ge dig en unik resa där kropp och själ får en extraordinär boost i en atmosfär som väcker dina sinnen och lämnar dig fylld av energi och inre lugn.

 

På Ruin Retreat väntar en magisk miljö, där historiens mystik möter naturens skönhet. Här, omgiven av stillheten kommer du att omfamnas av en dag fylld med yoga, meditation och lyxig avkoppling. Vi leder dig genom en serie av dynamiska och fördjupande yogaklasser, andning, klangmeditationer och du sätter din intention.

 

Välj mellan halvdag eller heldag med morgon eller eftermiddagspass. Vill du ha en full upplevelse så finns heldagsalternativet. I retreaten ingår frukost eller lunch som är sammansatta av färska, näringsrika ingredienser som vi hoppas kommer att kittla dina smaklökar och ge dig bränsle för dagen framför dig.

 

Denna retreat är inte bara en tillflyktsort för din kropp, det är också en resa för din själ. Genom meditation och mindfulness kommer du att få möjligheten att utforska djupet av ditt inre och finna stillheten som bor där. Det är en chans att återansluta med din egen essens och låta dig inspireras av den kraft som finns inom dig. I detta space sätter du din intention, sankaplpa.

Oavsett om du vill sätta en intention för något nytt i livet eller vad 2024 ska handla om, så har vi möjlighet att medvetet börja skapa. Inom yogan finns begreppet Sankalpa, föresats eller intention. ’San’ syftar till högsta giltighet, och ’kalpa’ betyder löfte. En intention, löfte att följa vår egen sanning. Sankalpa kan också ses som ett sinnestillstånd av klarhet, fokus, riktning, meningsfullhet och energi.

Förutom Sankalpa under meditation och yoga nidra (djupavslappning) så kommer vi även möta vår intention på yogamattan med Vinyasa Flow Yoga, Yin Yoga, chanting (hitta din inre, kraftfulla röst) och klangmediation (avslappning på djupet).

Ge dig själv gåvan av en dag full av möjligheter till transformation och upplevelser. Låt oss guida dig på en resa mot en mer levande, inspirerad och balanserad version av dig själv. 

Välkommen till New Beginnings på magiska Ruin Retreat i Stockholms innerskärgård!

1.jpg
10.jpg
6.jpg
IMG_6904.jpg

Programinnehåll

 

Retreaten hålls på Ruin Retreat i Stockholms innerskärgård med utsikt över vattnet.

Sankalpa (intentioner) kommer vara temat under följande pass:

Yoga/asanas för energi och harmoni

  • Vinyasa flow/Dynamisk yoga

  •  Yinyoga

 

Pranayama/andningstekniker

  • Stabiliserar nervsystemet, ger bättre sömn och ökad energi

 

Klangmeditation

  • Under en klangmeditation används tibetanska klangskålar i olika storlekar som har unika klanger. Skålarnas ljudvibrationer har många övertoner och påverkar våra hjärnvågor så att vi blir djupt avslappnade. De hjälper oss att släppa stress och ökar känslan av lugn och balans.  

 

Musik och chanting

  • Triggar positiva endorfiner, minskar stresshormonet kortisol och ökar oxytocin

Yoga nidra (djupavslappning)

  • Ett tillstånd mellan vakenhet och sömn där kroppen slappnar av på djupet. Aktiverar ett hypnogogiskt tillstånd.

Inga förkunskaper krävs.

Program heldag

 

Halvdag förmiddag 8-12

08.00 Ankomst

08.30-10.00 Vinyasa flow  

10.00-11.00 Frukost

11.00-12.00 Klangmeditation och pranayama

 

Halvdag eftermiddag 12.30-16.30

12.30-13.30 Lunch

13.30-15.00 Yoga nidra, chanting och klangmeditation

15.00-16.30 Yinyoga

 

Pris: Halvdag kl 8-12 eller 12.30-16.30: 1495 kr/person

 

Pris: Heldag kl 8-16.30: 2495 kr/person

Om du är intresserad av övernattning, så finns möjligheten på Skepparholmen Spahotell i närheten.  

Anmälan är bindande och kan inte återbetalas 14 dagar innan retreaten. Hela beloppet betalas i anmälningsavgift. Bokning sker genom bokning nedan eller mejla oss på info@yogablissretreats.se

Fästpunkt 1

Du är inte en droppe i havet. Du är hela havet i en droppe.

Rumi

bottom of page